martes, 25 de marzo de 2014

NOU ESPAI DE LOGOPÈDIA I ESTUDI A ESPAI SINAPSIS. Inauguració divendres 28 març a les 17h.


Invitació al  nou Espai de Logopèdia i Estudi

A L’ESPAI SINAPSIS posem en marxa el servei de LOGOPÈDIA per treballar un aspecte tan important per la vida acadèmica com emocional dels vostres fills i filles, com és el LLENGUATGE. Aquest nou projecte inclou la coordinació tant de la Psicòloga Mària Allas com de la Logopeda Laura Ruiz, i té com a objectiu ajudar al l’alumne en la seva tasca diària a l’escola i en el seu àmbit familiar i social.

Per tant, aquesta invitació va dirigida a pares i mares, avis i àvies, mestres, educadors, tutors, monitors i, per descomptat, els propis nens i nenes de 3 a 16 anys d’edat. Aquest servei també anirà dirigit a persones de més edat i adults, per tant, és ampliable a tota persona interessada.

Us oferim passar una estona agradable de manera totalment gratuïta on es podrà:

  • Preguntar dubtes, debatre i xerrar sobre la LOGOPÈDIA: Que és, quins problemes tracta, a qui va dirigida, quins resultats té i quan i perquè és adequada. Concretament, es farà una petita xerrada sobre Com aprenem a llegir i escriure?
  • Aprendre alguns jocs i estratègies i saber d’algunes webs d’interès, per treballar el llenguatge amb els vostres fills i filles, de manera lúdica i efectiva, per tal de millorar la COMUNICACIÓ.
  • Berenar i aprofitar per conèixer-nos, gaudir de la companyia i compartir.

L’esdeveniment tindrà llavors un caràcter informatiu, pràctic i divertit, i es celebrarà el divendres 28 de març a les 17 hores a l’ESPAI SINAPSIS.
ASSISTÈNCIA GRATUÏTA PERÒ CAL CONFIRMACIÓ PRÈVIA